Köksinspiration – Tidlösa och klassiska köksbänkar

Ett klassiskt kök håller länge och går aldrig ur tiden. Hitta inspirationen till en tidlös design med moderna köksbänkar i stilrena material. Med högkvalitativa detaljer, såsom diskhoar, blandare och andra tillbehör, kan du göra ditt kök personligt. Vi etablerar den nordiska stilen i ditt hem, och ger ditt kök ett smakfullt och klassiskt uttryck.

Återskapa det klassiska köket

På Nordic Tech förstår vi att köket är husets hjärta – en plats där man samlas för att umgås och laga mat i lugn och ro. Därför lägger vi stor vikt vid att varje detalj ska vara perfekt. Våra kök tillverkas av högkvalitativa material och med en omsorg om hantverket som garanterar långvarig estetik och funktionalitet. Investera i ett klassiskt kök som inte bara är smakfullt idag, utan fortsätter att glädja dig i många år framöver.

Diskbänkar av högsta kvalitet

En köksrenovering kräver en hel del tid och extra genomtanke. Därför har vi på Nordic Tech gjort det enkelt för dig att skapa ett klassiskt kök med tidlösa, praktiska detaljer. Ta del av våra rostfria diskbänkar, diskhoar och matchande blandare för en enhetlig design i köket. Vi har ett brett utbud av standardmodeller att välja mellan, men erbjuder även måttanpassade diskbänkar för ditt unika köksupplägg. Djupdyk först i vårt mångsidiga sortiment, så hjälper vi dig att förverkliga dina visioner.

Se alla diskbänkar

Designa din klassiska köksbänk

Ta kreativiteten till nästa nivå och designa din egen diskbänk med oss på Nordic Tech. Även specialbänkarna är rostfria och precis lika tåliga och ljuddämpande som standardmodellerna. Använd vårt ritprogram för att skissa upp ett stilrent och klassiskt kök utifrån dina unika mått. Välj sedan material, tillbehör och kantprofiler som lyfter ditt hem. Vi tar hand om resten, och bygger din diskbänk precis som du vill ha den.

Testa vårt ritprogram

Diskhoar i valfri design

Idag finns det en uppsjö av lösningar att välja på när det gäller smakfulla och praktiska diskhoar. Tänk igenom sådant som djup, material och monteringssätt. På Nordic Tech erbjuder vi mängder av rostfria diskhoar med olika material- och färgalternativ till det stilrena, klassiska köket. Skapa en enhetlig känsla genom att välja en disklåda, med eller utan mellanvägg, som passar ihop med din blandare.

Se alla diskhoar

Eleganta, klassiska köksblandare

När du har valt ut den optimala diskhon är det dags att para ihop den med en snygg och effektiv blandare. I vårt breda sortiment hittar du alla stilar du kan tänka dig till ett modernt eller klassiskt kök. Välj mellan rostfritt, guld, koppar eller mattsvart. Var kreativ och matcha ihop din blandare med andra köksdetaljer, såsom kaklet, ugnsluckan eller skåpshandtagen. Med rätt alternativ kan köksblandaren lyfta hela ditt kök.

Se alla blandare

Klassiska kök med nordisk elegans

I det klassiska köket går elegans och funktionalitet hand i hand. Med rätt materialval, smarta kökslösningar och en känsla för detaljer kan du förvandla ditt matlagningsutrymme till en plats där alla vill samlas. Om du vill ha smakråd eller har frågor om vårt sortiment är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att komma igång och förverkliga ditt drömkök.

Kontakta oss