Diskbänkar – Köksinspiration

Hitta inspiration till diskbänken och ta del av våra lösningar och designkombinationer. Diskbänk och diskho utgör en stor del av kökets helhetsintryck och blir kökets centrum. En traditionell diskbänk för det klassiska köket med ett rundare och mjukare intryck, eller en modern stil som ger starkare designupplevelse – bara du vet din vision. Låt dig inspireras av våra rostfria diskbänkar i många olika modeller och färgtoner. Vi hjälper dig med idéer och skräddarsyr bänken efter dina behov och önskemål.

Årets trendigaste diskbänkar

Är det dags att renovera? Med våra moderna diskbänkar Opal Standard och Opal Måttanpassade får du en genomtänkt helhetskänsla i hemmet. Diskbänken är en central samlingspunkt i ditt kök – den sätter tonen för hela rummet och påverkar både atmosfär och arbetsförmåga. På Nordic Tech är alla diskbänkar rostfria och utrustade med oorganiska plastskivor som tillför en dämpande effekt i köksutrymmet.

Se alla diskbänkar

Designa din perfekta diskbänk

För dig som vill designa ditt eget kök från grunden erbjuder vi även specialdesignade diskbänkar. I vårt ritprogram skissar du enkelt upp din egen design och skräddarsyr mått och färg utifrån dina önskemål. Dessa bänkar är, precis som våra andra bänkar, rostfria och dämpande. Kontakta oss om du behöver hjälp eller råd om ditt designprojekt.

Testa vårt ritprogram

Köksinspiration för alla stilar

När du renoverar är det viktigt att välja en diskbänk med omsorg. Det finns mycket att överanalysera, men som kund hos oss behöver du inte fundera så mycket. Vi hjälper dig hitta en behovsanpassad design som förnyar och moderniserar ditt kök till en praktisk och stilren samlingsplats. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömkök.

Kontakta oss